Eddie Stigson

Sweatshirts – ledigt och sportigt med bekvämlighet i första hand

Så vad är en sweatshirt egentligen? Mest troligen så har du redan en eller ett par sweatshirts i din garderob där hemma. Sweatshirts är samlingsnamnet på tjocktröjor som är konstruerade i ett lite sportigare utförande, eller som är lite lättare att röra sig i.

Sweatshirts är fantastiska plagg. Dem kan bäras både till vardags, såväl som till ett restaurangbesök eller med en skjorta på kontoret. Det finns även ett varierat utbud av sweatshirts från alla de stora märkena, så oavsett vad du är ute efter kommer du att hitta något som faller dig i smaken.

Anpassa en sweatshirt för alla situationer

På grund av att sweatshirts har blivit så populärt på senare år så har alla de stora märkena idag sweatshirts i sina kollektioner. Detta kan handla om allting från snygga basplagg utan något synligt märke, till sportiga och avslappnade sweatshirts.

Men även huvtröjor faller under kategorin sweatshirts. Dessa är självklart ännu ledigare och avslappnade än traditionella crewnecks, men för den som tycker om att bära huvtröjor vid lite mer uppklädda tillfällen finns det ändå några saker man kan göra för att få till en intressant outfit.

Självklart är huvtröjor perfekta på gymmet, i soffan eller på springturen. Men genom att matcha huvtröjor med ett par snygga byxor och ett par fräscha sneakers kan man ändå få till en look som passar jättebra på lite mer avslappnade restauranger. Du kan även krydda till en huvtröja ännu mer genom att använda den som ett basplagg. Genom att bära en skjorta ovanpå så håller du både värmen via huvtröjan, samtidigt som skjortan agerar som en snygg jacka.

För den som är intresserad av att skapa en ledig och avslappnad look med sweatshirts så rekommenderar vi att du börjar med en snygg tröja i hög kvalitet. Denna kan vara med eller utan tydligen märkning från det specifika märket och är upp till var och en att bestämma vad man föredrar. Du kan sedan matcha sweatshirts med ett par snygga jeans i blått eller svart. Avrunda outfiten med ett par vita sneakers och en keps och så har du en outfit som både är simpel och jättesnygg.

Exit mobile version