- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
HusSmarta och miljövänliga lampor från Philips

Smarta och miljövänliga lampor från Philips

Nu för tiden så är det många av oss som är intresserade av att göra våra hem smartare. Allt från TV-apparater fyllda med smarta funktioner, till röststyrda robotar som kan sätta på musik och svara på frågor. Numera kan till och med din belysning i hemmet ha flera funktioner. Dessutom är det snällare både mot planeten och din plånbok.

Philips tillverkar sedan några år tillbaka en uppsättning av LED-lampor som är ämnade för användning i hemmet och i inomhuslokaler. Dessa går under namnet Philips Hue och till skillnad från traditionella glödlampor så har dessa en brinntid som är långt mycket längre, och använder mycket mindre ström. Detta betyder att du behöver köpa nya lampor mer sällan, men även att du får en mycket lägre elräkning. 

Så hur fungerar det?

För att börja använda lampor från Philips Hue behöver du inte ändra på dina nuvarande lampor eller liknande. LED-lamporna från Philips Hue skruvas i precis som med vanliga glödlampor och kräver därför inga större förändringar i ditt hem.  

När lampan är iskruvad så är det bara att koppla upp dig direkt till belysningen via appen från Philips Hue. Appen är naturligtvis gratis och det är via den som du kommer åt alla funktioner, såsom att ändra färg på lampan eller släcka och tända den, direkt från din telefon.

Vilka är fördelarna med Philips Hue?

Som vi redan har nämnt så är det första miljöaspekten i att använda sig av LED-lampor. Att producera glödlampor är en lång process som tär mycket på miljön. Tack vare den långa brinntiden på LED-lampor så behöver du inte köpa glödlampor lika ofta och minskar på så sätt din konsumtion av både lampor och el.

Men det är i funktionaliteten av deras app som fördelarna med Philips Hue verkligen lyser igenom. I appen så kan du direkt ändra och välja mellan 16 miljoner olika färger att lysa upp ditt hem med. Du kan dessutom stänga av och på lampor, samt få en uppdatering direkt i appen om du har glömt att släcka någon lampa. Om du då inte är hemma är det bara att göra det med ett tryck på din telefon.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

[tds_leads input_placeholder="Your email address" btn_horiz_align="content-horiz-center" pp_msg="SSd2ZSUyMHJlYWQlMjBhbmQlMjBhY2NlcHQlMjB0aGUlMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyMyUyMiUzRVByaXZhY3klMjBQb2xpY3klM0MlMkZhJTNFLg==" pp_checkbox="yes" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjMwIiwibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tdG9wIjoiMjAiLCJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" display="column" gap="eyJhbGwiOiIyMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTAifQ==" f_msg_font_family="702" f_input_font_family="702" f_btn_font_family="702" f_pp_font_family="789" f_pp_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_btn_font_spacing="1" f_btn_font_weight="600" f_btn_font_size="eyJhbGwiOiIxNiIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxMyJ9" f_btn_font_transform="uppercase" btn_text="Subscribe Today" btn_bg="#000000" btn_padd="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE0IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" input_padd="eyJhbGwiOiIxNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMCJ9" pp_check_color_a="#000000" f_pp_font_weight="500" pp_check_square="#000000" msg_composer="" pp_check_color="rgba(0,0,0,0.56)"]

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme